Фракція Ляшка блокує трибуну через регіоналів і "закони 16 січня"

Вівторок, 9 грудня 2014, 09:29

Фракція Олега Ляшка заблокувала трибуну з вимогою негайно проголосувати постанову про звільнення з головування у комітетах колишніх регіоналів, які проголосували за диктаторські закони 16 січня.

Про це Ляшко заявив з трибуни парламенту.

"Фракція радикальної партії блокує парламентську трибуну з вимогою скасувати ту постанову (постанова про розподіл комітетів) в частині призначення регіоналів, причетних до голосування законів 16 січня", - заявив Ляшко.

У відповідь на це спікер Володимир Гройсман заявив, що після виступів представників всіх фракцій поставить на голосування пропозицію Ляшка.

Фракція Ляшка заблокувала трибуну. Фото Дмитра Ларіна, УП
 

Крім того, Гройсман заявив, що під час розгляду постанови про розподіл комітетів, не було вказано переліку депутатів, яких гне можна призначати на керівні посади.

Після цього представник БПП Юрій Луценко пояснив, що такі питання мають вирішуватися на засіданні регламентного комітету та запропонував фракції Ляшка фінансовий комітет і комітет з ЖКГ.

"Народний фронт" також підтримав вимогу Ляшка.

Фракція Батьківщини також підтримала пропозицію Ляшка.

Протягом виступів фракція Ляшка стоїть біля трибуни, виступи проходять з місця.

Після виступів Гройсман поставив на голосування питання про включення постанови Ляшка до порядку денного. Пропозицію підтримали 278 депутатів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування