Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи в п'ятницю 13 разів порушили "режим тиші"

П'ятниця, 2 січня 2015, 20:25

Бойовики 13 разів обстріляли сили АТО протягом п'ятниці.

Про такі дані станом на 18:30 повідомили в медіацентрі АТО.

"Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Розпочинаючи з 8 години 40 хвилин терористи здійснили 13 провокаційних обстрілів українських військових", - зазначається у повідомленні.

Зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Чермалик, двічі Чернухіно та новий термінал аеропорту Донецьк.

"Під Чермаликом по наших військових протягом години вогонь вів снайпер. Він обстрілював наші позиції з крупнокаліберної гвинтівки, знаходячись у житловому будинку на околиці Таврійського", - сказано в повідомленні.

Мінометний вогонь бойовики відкривали в районі населених пунктів Новогригорівка, Майорськ та двічі - Дебальцево .

"Під обстріли артилерійських систем противника потрапили населені пункти Троїцьке, Кримське та Гнутове. Останнє було обстріляно ще й з реактивної системи залпового вогню "Град" — повідомили в медіацентрі.

Як відомо, уранці 9 грудня режим припинення вогню введено на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України. У РНБО повідомили, що ватажки незаконних збройних формувань, які діють на сході України, ознайомлені з домовленостями про режим припинення вогню.

Водночас, за даними губернатора Луганської області Геннадія Москаля, бойовики з самого початку не дотримуються перемир'я в Луганській області. Представники терористичних організацій також обстрілюють сили АТО на Донбасі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...