В РНБО розповіли, як терористи збагачуються на російській "гуманітарці"

Неділя, 4 січня 2015, 12:18

Вантажі невійськового призначення, які надходять на Донбас з Росії, слугують засобом особистого збагачення для ватажків терористів.

Про це у ході брифінгу 4 січня заявив заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Полевий.

"Очікується прибуття одинадцятого так званого  "гуманітарного конвою" з РФ. За оперативною інформацією, на ринках  Донецька фіксуються факти торгівлі предметами із складу "гуманітарної допомоги", що нібито раніше надходила з РФ", - повідомив він. 

"Це свідчить про те, що вантажі невійськового призначення, які надходить на Донбас з РФ, слугують засобом особистого збагачення для ватажків терористів", - додав Полевий. 

Як відомо, раніше 4 січня в МНС РФ повідомили, що  автоколона з "гуманітарною допомогою" для Донецької та Луганської областей вирушила у Ростовську область.

Колона вийшла з Ногінського рятувального центру МНС о 6:00 за московським часом.

"У її складі більше 60 автомобілів із гуманітарними вантажами. Рятувальники-водії цього центру неодноразово доставляли допомогу на  Донбас", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що до складу чергового "гуманітарного конвою" увійдуть понад 120 автомобілів, які доставлять понад 1,4 тис. тонн "гуманітарної допомоги" - продовольства і дитячого харчування.

Очікується, що колона прибуде на Донбас 8 січня.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News