МВС обіцяє нові номерні знаки вже навесні

Вівторок, 6 січня 2015, 17:25

У Міністерстві внутрішніх справ прогнозують, що вже навесні в Україні будуть введені нові номерні знаки для автомобілів.

Про це у вівторок повідомив заступник Міністра внутрішніх справ України керівник апарату Сергій Чеботар, повідомляє прес-служба Кабміну.

За його словами, Державна служба інтелектуальної власності України ще 25 вересня 2014 року видала МВС патент на виготовлення нових номерних знаків для транспортних засобів.

Віднині власником номерних знаків буде МВС в особі Департаменту Державної автомобільної інспекції. Посередництво будь-яких фірм виключено.

"Нові номерні знаки країн Європи, які використовуються на етапі набуття членства в Європейському Союзі, в Україні будуть введені вже з 31 березня цього року. Незважаючи на економічні труднощі, пов’язані з інфляційними процесами, ціна не буде змінюватись і коштуватимуть вони... 134 гривні. Таким чином, нова система видачі номерів для транспортуорієнтована, насамперед, на збереження стабільності для громадян країни", - зазначив Чеботар.

Як відомо ДАІ в грудні забрала фірму-"прокладку" з власників патенту на державні номери для авто.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування