Від атак бойовиків на Дебальцеве та околиці загинули 7 цивільних - МВС

Неділя, 1 лютого 2015, 13:41

Станом на першу половину дня 1 лютого відомо про 7 загиблих і 6 поранених мирних жителів  внаслідок масованих артобстрілів з боку бойовиків по н.п. Дебальцеве, околицях Дзержинська та Артемівському району.

Про це заявили в управлінні МВС Донецької області. 

За даними МВС, повної інформації щодо постраждалих поки немає внаслідок перебоїв зі зв'язком. На передовій лінії бойових дій працюють співробітники міліції.

До Артемівського міськвідділку МВС надійшло повідомлення про те, що у с.Зеленопілля Артемівського району під час артобстрілу бойовиками снаряд потрапив в житловий будинок.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, виявила в будинку на вул. Ювілейній тіла двох чоловіків: 28-річного місцевого мешканця та 47-річного жителя с.Курдюмівка Дзержинської міськради.

До міліції від жителя м.Дебальцеве, який пережив страшний артудар, надійшло повідомлення про те, що в с.Комуна Артемівського району в своєму будинку загинула під час обстрілу його мати, 1948 року народження.

Один чоловік загинув у м.Дебальцеве та три - в районі Дзержинська.

З травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікувальні установи 6 поранених жителів Авдіївки, Дебальцеве та Артемівського району.

За всіма фактами вбивства і поранення громадян, а також знищення майна, відкриті кримінальні провадження.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...