Син Пшонки переписав на донецького юриста квартиру в Києві

Понеділок, 2 лютого 2015, 09:25

У вересні 2014 року Артем Пшонка продав квартиру у будинку по вул.Володимирська, 49-а.

Про це свідчить витяг із Держреєстру речових прав на нерухоме майно, пишуть "Наші гроші".

Як пише видання, трикімнатну квартиру №123 загальною площею 158,6 кв.м., що належала Артему Пшонці, було переоформлено на Романа Вікторовича Кутового. Особа з таким ПІБ є уродженцем м.Донецьк, згодом отримав прописку в одному з гуртожитків Києва.

"Договір купівлі-продажу посвідчено 12 вересня 2014 р. нотаріусом Могильницькою Ольгою Андріївною. Особа з таким ПІБ є уродженкою Донецька. У Києві Могильницька була прописана в тому ж гуртожитку, що і Кутовий", - йдеться у реєстрі.

Як свідчить інформація з держреєстру, жодних обтяжень на квартиру не накладалося.

За даними сайтів нерухомості, ціни на квартири в будинку на вул.Володимирській коштують 5-6 тисяч доларів за метр квадратний. Квартира Пшонки може коштувати тепер щонайменше 800 тисяч доларів.

Як відомо, на сьогодні розкішний маєток Віктора Пшонки в селі Гореничі біля Києва не перебуває під арештом. Цей будинок був зареєстрований на Ірину Плетньову. Вона була акціонеркою ПАТ "Банк Перший", який пов’язували з Пшонкою.

Нагадаємо, що Віктор та Артем Пшонки зникли під час Євромайдану і перебувають у розшуку.

На момент продажу квартири проти Артема Пшонки і його батька в Україні вже було порушено низку кримінальних проваджень, пише видання.

Як відомо, Віктора і Артема Пшонку підозрюють у розкраданні понад 68 мільйонів гривень при будівництві будівлі Генпрокуратури.

 

Як повідомлялося раніше, приватний будинок біглого екс-президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній восени переоформили на нового власника.

Пізніше нерухомість на проспекті Героїв Сталінграда, якою раніше володіла підконтрольна Януковичу фірма, також переоформили на нового власника.

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News