Декілька пунктів пропуску на кордоні з Польщею через "мінера" можуть не працювати

Вівторок, 3 лютого 2015, 10:27

Пункт пропуску "Рава-Руська" на україно-польському кордоні близько 9:00 припинив роботу через повідомлення про мінування з польської сторони.

Про це "Українським новинам" повідомив представник пункту пропуску.

За його словами, у польський пункт пропуску "Хребенне" надійшов сигнал про мінування. Невідомий сповістив про це, надіславши лист на електронну скриньку пункту пропуску.

Після цього пропуск автомобілів через кордон зупинили. На місце події прибули співробітники поліції Польщ для пошуку вибухівки.

Близько 11:45 українські прикордонники повідомили, що пункту пропуску Рава-Руська поновив роботу.

Державна прикордонна служба України також повідомила, що можуть бути перебої в роботі пунктів пропуску Смільниця та Медика.

"Зранку у Польщі замінували вже 3-й пункт пропуску", - повідомила Державна прикордонна служба України-Західний кордон у Facebook.

"Від польських прикордонників надійшла інформація про те, що невідомий повідомив про можливий теракт у залізничному пункті пропуску Медика,з українського боку Мостиська залізнична. Інформуємо про можливі перебої в роботі даного пункту пропуску", - йдеться у повідомленні.

Також від польських прикордонників надійшла інформація про те, що невідомий повідомив про можливий теракт у пункті пропуску Кросценко-Смільниця (Старосамбірський район Львівської області).

"Рух транспортних засобів не зупиняли. Інформуємо про можливі перебої в роботі даного пункту пропуску", - повідомило Прикордонне відомство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування