Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АТО: Дебальцеве не лишають у спокої. За добу знищено 70 бойовиків і техніка

Неділя, 8 лютого 2015, 10:06

Протягом ночі  на 8 лютого бойовики 39 разів вели вогонь по позиціях українських військових. 

Про це повідомили у прес-центрі АТО. 

"Противник основний вогневий удар сконцентрував на Дебальцівському напрямку. Чотири рази саме місто зазнало обстрілів з "Градів" та мінометів. Крім того бойовики стріляли по Чернухіному, Новогригорівці та Малоорлівці", - зазначили у прес-центрі. 

Окрім того по 10 обстрілів зафіксовано на Луганському і Донецькому напрямках.

"Тут найбільше постраждали Кримське, Станиця Луганська по яких вели вогонь з танків та артилерії. Також, вогневого ураження зазнали Богданівка та Красногорівка", - йдеться у повідомленні. 

На Маріупольському напрямку тричі з "Градів" була обстріляна Новоселівка. 

"Українські військові на удари ворога відповіли артилерійським вогнем та примусили противника припинити обстріли мирних населених пунктів", - зазначили у штабі. 

При цьому у штабі АТО підкреслили, що терористи понесли значні втрати у живій силі і техніці

"За даними розвідки, за минулу добу підрозділи сил АТО знищили 14 одиниць військової техніки та 70 терористів, близько 20 отримали поранення. Серед знищеної техніки - 4 танки, 2 "Гради", 2 самохідні артилерійські установки, 4 автомобілі", - додали у прес-центрі АТО.

Також у штабі повідомили, що терористи "не можуть поділити зони впливу": в районі н.п. Фащівка відбулась збройна сутичка між так званими "козаками ополчення" та військовослужбовцями Російської Федерації.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...