Син Луценка потрапив у ДТП

Понеділок, 9 лютого 2015, 12:02

Старший син лідера парламентської фракції ББП Юрія Луценка, Олександр, потрапив у ДТП у ніч на 9 лютого.

Про це повідомив журналістам у Верховній Раді сам Юрій Луценко, аби "унеможливити політичні інсинуації з цього приводу".

Депутат розповів, що в ніч на понеділок Олександр Луценко повертався машиною від друзів – і в столичному районі Нивки в його машину врізався "Ланос", який рухався зустрічною смугою на великій швидкості.

"Син трохи здав ліворуч, тому удар прийшовся на порожнє пасажирське сидіння. Він має незначні ушкодження ніг, але далі подушка безпеки його врятувала", - сказав Юрій Луценко.

"На жаль, людина, яка врізалася в машину мого сина, загинула. Це працівник МВС, також молодий хлопець, 89-го року народження", - повідомив він.

За словами Юрія Луценка, його син здав аналізи і пройшов експертизи, які довели, що він не перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

"Є матеріали з камер спостереження сусідніх будинків, які доводять, що мій син не був винуватцем ДТП. Після проведення слідчих дій та здачі аналізів він приблизно о 6-й ранку приїхав додому", - сказав депутат.

"Звичайно, що він перебуває у напівшоковому стані, але я виступаю за повну прозорість процесу і всіх слідчих дій", - зазначив Юрій Луценко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News