За місяць в Україні сталося 5 гучних "самогубств"

Середа, 4 березня 2015, 13:56

Лише за місяць, з 26 січня по 28 лютого, в Україні наклали на себе руки 5 колишніх високопосадовців.

Про це пише "Радіо Свобода".

Інфографіка: Радіо Свобода

Так 26 січня перший екс-заступник начальника "Укрзалізниці" 57-річний Микола Сергієнко, призначення якого візував екс-прем'єр Микола Азаров, застрелився з мисливського карабіна.

За даними правоохоронців, на момент трагедії в квартирі, окрім потерпілого, нікого не було, двері та вікна були зачинені зсередини, а замки не було пошкоджено.

29 січня у своєму будинку повісився колишній голова Харківської ОДА Олексій Колесник, передсмертної записки він не залишив.

25 лютого за кілька годин до початку розгляду судом його справи повісився мер Мелітополя, 57-річний Сергій Вальтер.

"Регіонал" Вальтер був обраний мером Мелітополя у 2010 році, а у 2013-му був відсторонений через звинувачення у створенні організованого злочинного угруповання, за що прокуратура просила посадити його на 15 років.

26 лютого в гаражі знайли тіло заступника начальника Мелітопольської міліції Олександра Бордюга. Цікаво, що, як повідомляють ЗМІ, колишній начальник Бордюга був адвокатом у справі мера Вальтера.

28 лютого з вікна своєї квартири на 17 поверсі викинувся екс-нардеп і голова Фонду держмайна Михайло Чечетов.

Він був фігурантом кримінальної справи щодо зловживання владою та службового підроблення під час ухвалення "диктаторських законів" 16 січня 2014 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...