Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Вінниці триває суд у справі Царевич і Кицюка

Субота, 7 березня 2015, 13:12

У Вінницькому суді триває засідання суду з обрання запобіжного заходу суддям Печерського райсуду Києва Оксані Царевич та Віктору Кицюку.

Як повідомляє 5 канал, засідання у справі Кицюка розпочалося, однак його адвокати заявили про сумнів щодо повноважень прокурорів у розгляді справи. У засіданні суду оголошено перерву.

Засідання щодо Оксани Царевич має розпочатися після 14:00. 

Напередодні обидва підозрюваних  вимагали відведення суддів, які б мали обрати їм запобіжний захід.

У справі Кицюка у такий спосіб змінили двох, у справі Царевич - трьох суддів.

Як відомо, 4 березня Верховна Рада дала згоду на затримання й арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва - Сергія Вовка, Віктора Кицюка й Оксани Царевич.

Царевич і Кицюк підозрюються в тому, що винесли свідомо неправосудні постанови по справах про адміністративне правопорушення відносно активістів Автомайдана й в інших справах.

Таким чином, за даними прокуратури, вони незаконно залучили до адміністративної відповідальності кілька людей у січні минулого року.

Ухвалене рішення, що клопотання слідчих столичної прокуратури про обрання запобіжний заходу Царевич і Кицюку розгляне Вінницький міський суд.

Прокурор Києва Сергій Юлдашев пояснив причину обрання запобіжний заходу для двох одіозних суддів за межами Києва суддівською "корпоративною етикою" у районних судах столиці.

5 канал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: