Ложкін зізнався, що новий губернатор Резніченко - його далекий родич

Вівторок, 14 квітня 2015, 17:40

Глава Адміністрації президента Борис Ложкін зізнався, що новий губернатор Дніпропетровської області Валентин Резниченко є його далеким родичем, але запевняє, що він дуже ефективний менеджер.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "ЛІГАБізнесІнформ".

"Дуже далекий родич. До речі, цей факт давав мені додаткову опцію - завжди питати з нього по повній, жорсткіше, ніж з інших менеджерів УМХ", - сказав Ложкін.

"Він з 1995 року працював в УМХ на різних позиціях: очолював наше дніпропетровське підприємство, яке було одним з найбільших. Він був віце-президентом холдингу, що відповідає за всі регіони, керівником найефективнішої в країні радіо-групи. За плечима Резніченка - величезний управлінський досвід. Я вважаю його ефективним менеджером. Так, у нього немає великого досвіду держуправління, але, можливо, це й добре", - вважає.

На ремарку про те, що команда Коломойського критикує нового губернатора, звинувачуючи в тому, що він звільняє людей на рівні районних адміністрацій Дніпропетровської області, ставлячи на їх місце людей Вілкула, Ложкін запевнив:

"Я не знаю, кого він звільнив, але точно знаю, що Резниченко не діє в інтересах Вілкула. ​​Резниченко - класичний технократ, а не політик".

Щодо вибору кандидатури на пост губернатора глава АП зазначив наступне:

"Питання не у відсутності лавки. Призначення Резніченка пояснюється дуже просто - він уже був на той момент губернатором, але він при цьому родом з Дніпропетровська, а президент вважає, що, як правило, губернатор повинен бути місцевим. Тим більше що він недовго, але ефективно керував непростою Запорізькою областю з різними групами впливу. І ніякої критики його роботи не було".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...