Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Минулої доби на Луганщині було трохи тихіше – Москаль

Четвер, 2 квітня 2015, 10:39

Минулої доби бойова обстановка на контрольованій Україною території Луганщини була дещо спокійнішою, порівняно з попередніми днями, однак повної тиші так і не настало.

Про це на своєму сайті повідомив губернатор Луганщини Геннадій Москаль.

За його словами, бойові дії зафіксовані на кількох напрямках – у Станиці Луганській увечері й серед ночі між українськими силовиками та бойовиками спалахували перестрілки із застосуванням автоматичної зброї та гранатометів.

Також між опорними пунктами українських військових у Кримському та укріпленнями бойовиків у Сокільниках періодично виникали перестрілки з автоматичної зброї, крім того вибухи чулися на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту.

У жодному з цих випадків мирні мешканці не постраждали, інформації про поранених чи загиблих військових не надходило, стверджує губернатор.

Крім того, за його словами, триває відновлення систем життєзабезпечення, пошкоджених негодою на вихідні. У середу у Трьохізбенці знову подали електроенергію, якої не було останні три доби через обрив ліній електропередач вітром як на контрольованій Україною, так і на окупованій території.

У Троїцькому ремонтні бригади продовжують відновлювати перебиті бойовими діями системи електропостачання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування