Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер бойовиків: Ми – куховарки, які прийшли до влади

Понеділок, 6 квітня 2015, 18:29

Один з лідерів бойовиків Олександр Ходаковський вважає, що Донбас може залишитися частиною України, якщо Київ стане проросійським.

Такий висновок можна зробити зі слів Ходаковського в інтерв'ю російському виданню Forbes.

"Для мене найважливіший пункт – встановлення режиму припинення вогню. Я бачу, що мир – це смерть тій хунті, яка зараз сидить у Києві….Якщо це (перемир'я) затягнеться хоча б більше, ніж на три місяці, в Україні почнуться такі процеси, які самі приведуть Україну до того стану, що дозволять мені говорити, що із цією Україною ми можемо залишатися єдиною державою, тому що Україна стане тим тістом, з якого можна ліпити", - сказав він.

 

"Зараз прийнято стверджувати, що прірва між нами й усією Україною стала настільки очевидною й необоротною, що ми - два окремі народи. Я так не вважаю. Я вважаю, що навіть глибока ненависть радянського народу проти німців, як нації, яка породила фашизм, дуже швидко перестала існувати після війни. У нас багато шансів зі своїми братами з тієї сторони швидко організувати цілком нормальне співтовариство", - сказав він.

При цьому Ходаковський відзначив, що серед сил АТО багато наприклад жителів Дніпропетровська.

"Чому ми повинні копати рів? Коли всі наші стануть із нами, ми знову станемо одним цілим, нормальним, проросійськи налаштованим, тому що Росія – єдиний з нами мир і носій єдиних з нами цінностей і духовності", - додав Ходаковський.

Він уважає, що в Україні всі потрапили під вплив пропаганди.

"Вони там хворі, ушкоджені невтримною перекрученою пропагандою, а ми-то здорові. Ми маємо нести й поширювати це здоров'я, звільняючи братів наших від цього засилля…", - сказав він.

При цьому він визнав, що серед бойовиків мало професіоналів, які б  розумілися на самоврядуванні.

"Який у нас досвід будівництва? Нульовий. Ми – куховарки, які прийшли до влади", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування