Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лубківський: Історія про "Народну Раду Бесарабії" вигадана

Вівторок, 7 квітня 2015, 20:48

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський заявив, що інформація про нібито створення "Народної Ради Бесарабії" є вигаданою.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Він нагадав, що 6 квітня на одному з одеських інтернет-ресурсів була опублікована стаття про створення так званої "Народної Ради Бесарабії".

В інформації йшлося, що "НРБ" нібито була створена за результатами установчої конференції, участь у якій нібито взяли делегати від болгарської, гагаузької, руської, української, ромської, молдовської та польської громад "Південної Бессарабії", а також представники іноземних країн. 

"Іноземні делегати у цих ресторанних посиденьках (захід проходив у одному веселому ресторані Одеси) участі не брали...", - заявив Лубківський.

"Башкан гагаузів захід не вітав, лідери національних меншин Одещини участі у цій авантюрі не брали і зараз роблять спростування...", - додав він.

"На так званому офіційному сайті "НРБ" вказана адреса: м. Ізмаїл, вул. Леніна, 36, оф.1 не відповідає дійсності, оскільки за наведеною адресою відсутні будь-які офісні приміщення та знаходиться приватна будівля", - пояснив Лубківський. 

"Крім того, сайт зареєстрований у Москві, на російських інтернет-ресурсах з поданням при реєстрації російського номеру мобільного телефону. Чергова московська брехня... Але й ми і цим займаємося. Серйозно займаємося...", - повідомив радник глави СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування