Із РФ на Донбас за 3 дні прийшло 3 колони техніки - командування АТО

Середа, 8 квітня 2015, 12:16

За період із 3 до 6 квітня з Російської Федерації в окуповані райони Донбасу проїхало три колони військової техніки.

Про це заявив заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев, повідомляє з посиланням на прес-службу Донецької обласної військово-цивільної адміністрації "ЛІГАБізнесІнформ".

"Президент РФ на всіх світових перехрестях повторює про "неучасть Росії в конфлікті в Україні". Та лише за 3-6 квітня, не змигнувши оком, перекинув 3 великі колони військової техніки через російсько-український кордон", - сказав Федичев.

За його словами, через КПП "Ізварине" у напрямку на Луганськ проїхало 12 танків Т-72, через КПП "Дмитрівка" - 10 БТР і 10 БМД, а також у напрямку на Степанівку (Шахтарського району) - 20 БМД і 25 вантажних автомобілів "КамАЗ" із особовим складом.

Заступник командувача АТО зазначив: щоб приховати присутність кадрових російських військовослужбовців на Донбасі, бойовики замовили в окупованому Новоазовську пошиття шевронів і розпізнавальних знаків так званої "ДНР".

"Суворі міжнародні економічні санкції змусили путінську Росію "ховати" присутність своїх ЗС на сході України. Для цього місцеві куратори придумали замовити одній із приватних швейних майстерень у Новоазовську пошиття шевронів і розпізнавальних знаків так званої "ДНР" на польову форму одягу кадрових військовослужбовців ЗС РФ", - заявив Федичев.

"Та ось лихо! Військовослужбовців бурятської й чеченської національності шевронами й нашивками не замаскуєш. Панове буряти й чеченці-кадирівці, забирайтеся скоріше з української землі", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News