Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Яценюк наказав скасувати результати конкурсу на главу "Укрспирту"

Середа, 8 квітня 2015, 13:37

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству агрополітики скасувати результати конкурсу на заміщення посади керівника ДП "Укрспирт".

Про це він розпорядився на засіданні уряду в середу.

"По керівництву Укрспирту.. якийсь там конкурс провели на першій стадії і двох вибрали "абсолютно кришталево чистих людей": у одного 4 кримінальні справи, а в іншого 6", - сказав Яценюк.

Прем'єр доручив невідкладно скасувати результати цього конкурсу і розібратись, як ці особи потрапили в номінаційний комітет і перепризначити його.

Міністр агрополітики Олександр Павленко підтвердив Яценюку, що конкурс на заміщення вакантної посади оголосять повторно.

Прем''єр також висловився за якнайшвидшу приватизації "Укрспирту".

В. о. директора "Укрспирту" наразі є Роман Іванюк.

Як відомо, конкурсна комісія при Міністерстві аграрної політики та продовольства відібрала двох претендентів на посаду керівника державного підприємства "Укрспирт": Ніну Гаркаву та Анатолія Далибожика.

Екс-глава "Укрспирту" Михайло Лабутін оголошений у розшук українськими правоохоронними органами. За допомогою бійців батальйону "Айдар"він 19 грудня зник з лікарні, в якій перебував на стаціонарному лікуванні.

Перед цим Лабутіну було пред'явлено повідомлення про підозру у розтраті 172, 5 млн грн коштів ДП і ухиленні від сплати податків на суму 28,2 млн грн.

Крім того, Лабутін, якого оголошено у міжнародний розшук, нарахував собі матеріальної допомоги на суму 287,154 тисячі гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування