Полковник АТО: На озброєнні бойовиків - 110 систем ППО, 380 РСЗВ і 700 танків

Середа, 8 квітня 2015, 21:52

На озброєнні бойовиків знаходиться майже 700 танків та 1,1 тис бойових бронемашин, а також 380 реактивних систем залпового вогню, переданих їм російською стороною.

Про це заявив заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев в інформаційному центрі Донецької обласної військово-цивільної адміністрації в Краматорську в середу.

"З окупованих територій Донецької та Луганської області зобов'язані піти 9000 військовослужбовців регулярних Збройних сил РФ, а також повинна бути виведена вся військова техніка, яку Росія незаконно притягла на територію суверенної держави, а це майже 700 танків, понад 1100 бойових броньованих машин, майже 600 артилерійських систем, більше 380 реактивних систем залпового вогню і 110 засобів протиповітряної оборони ", - сказав він.

"Крім того, на територію РФ повинні піти всі її громадяни, що записалися в найманці-добровольці. Коли з території України підуть чужинці, громадяни нашої держави дуже швидко відновлять мир і територіальну цілісність, а також повний контроль над державним кордоном України. Такий найкоротший шлях для зняття економічних санкцій з Росії", - додав Федичев.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування