Льовочкін лякає Авакова долею "папєрєдніків"

Середа, 13 травня 2015, 15:53

Заступник голови фракції "Опозиційний блок" екс-глава адміністрації Януковича Сергій Льовочкін вважає "переслідуванням опозиції" заяви глави МВС Авакова про cвою можливу ​​причетність до махінацій Ostchem.

Про це повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

За його словами "це новий-старий почерк МВС".

"Країна, на жаль, це вже не раз проходила - коли замість реальної роботи, замість реформ влада веде політично мотивовані переслідування", - вважає екс-регіонал.

"Нинішній уряд нічим не відрізняється від попереднього - ведуться масштабні політичні переслідування", - цитує Льовочкіна прес-служба.

"Правоохоронцям ставляться злочинні завдання знайти хоч якусь "компру", щоб зліпити хоч якісь справи проти опозиціонерів. МВС не розкрило жодного резонансного вбивства, розбою, грабежу, корупція процвітає, а там йде піар-фейсбучне віртуальне життя, побудоване на політичній мотивації та вибірковому правосудді", - заявив Льовочкін.

"Панове! З таким підходом ви закінчите, як ваші "папєрєднікі", а в нашій країні ніколи не буде європейської демократії і верховенства права", - підсумував екс-глава адміністрації Януковича.

Як відомо, раніше в середу глава МВС Арсен Аваков заявив, що в справі про махінації компанії Ostchem олігарха Дмитра Фірташа фігурують Сергій Льовочкін і екс-глава Держінвестпроекту Владислав Каськів.