Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Прокурор" Криму заявила про затриманого бійця "Азова", якому "шиють" підготовку теракту

Субота, 2 травня 2015, 01:29

Призначена Кремлем "прокурор" Криму Наталія Поклонська заявила про затриманого нібито бійця "Азова", якого місцева окупаційна влада підозрює у підготовці теракту.

Про це 1 травня Поклонська заявила у своєму  Facebook.

За її даними, стосовно бійця обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. При цьому жодних інших даних про "бійця" Азову Поклонська не вказала. 

Як заявила Поклонська, затриманий  підозрюється у причетності до підпалу будівлі мечеті "Чукурча" у Сімферополі, а також у підготовці терористичного акту біля будівлі прокуратури Республіки Крим в 2014 році.

В Крыму задержан боец украинского добровольческого карательного батальона «Азов», принимавший участие в вооруженном конф...

Posted by Наталья Поклонская on 1 Май 2015 г.

У свою чергу у прес-службі батальйону "Азов" повідомили: інформація про затримання в Криму бійця добровольчого батальйону не відповідає дійсності.

"Розповсюджувана інформація, що якийсь азовець нібито готував терористичний акт у тимчасово окупованому російським агресором Криму, є черговою провокацією, яка не має ніякого відношення до дійсності", - йдеться в повідомленні.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування