Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нічні вовки" заявили, що "берлінська група" поїде до Севастополя

Понеділок, 4 травня 2015, 10:59

Пропутінські байкери заявляють, що затриманих у Мюнхені представників із колони "Нічних вовків" відпустили.

Про це написали близько 3 години ночі в блозі мото-клубу "Нічні вовки" у соцмережі Живой журнал.

"Відпустили. Як розповідають затримані учасники мотопробігу, після двогодинного узгодження з (канцлером) Меркель, паспорти повернули", - говориться в повідомленні.

"Відпустити відпустили, але стежити не перестали. Зараз поліція спостерігає за готелем, у якому зупинилися НВ", - додали представники "Нічних вовків".

"Нічні вовки" у Мюнхені
 
Пропутінські байкери. Фото з ЖЖ "Нічних вовків"

Крім того, "Нічні вовки" заявляють, що 4 травня "хлопці з "берлінської групи" повернулися з Мінська, куди відправилися за своїми байками".

"Оскільки після інциденту на литовському і польському кордонах, до Берліна НВ вирішили добиратися літаком, і мотоцикли залишили в аеропорту Мінська. До Берліна байкери долетіли. Але потім були депортовані в Москву, як "вороги держави", - повідомили в ЖЖ мото-клубу минулої вночі.

"Завтра "Берлінська група" відправляється в мотопробіг до Севастополя, де візьме участь у Параді Перемоги 9 травня", - заявили там.

"Нічні вовки" збираються до Криму

Також у блозі стверджується, що "поки в Німеччині, Польщі й Литві чинять перешкоди байкерам, в Угорщині влада відкрито заявила: заходьте, в'їдьте через нас, усіх пропустимо!".

"Нічні вовки" нібито привезли листи ветеранів.

За словами байкерів, посольство РФ в Угорщині допомагало їм у всьому, що стосувалося організації "пробігу": співробітники посольства брали участь і в покладанні вінків до меморіалу радянським воїнам на цвинтар Керепеші в Будапешті, і надавали "усіляку підтримку".

Як відомо, байкерам на чолі з так званим Хірургом заборонили в'їзд до низки країн Європи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...