Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Маріуполі між проросійськими активістами та патріотами виник конфлікт

Субота, 9 травня 2015, 20:54

У Маріуполі між проросійськи налаштованими громадянами і патріотами під час покладання квітів до пам'ятного знаку воїну-визволителю виник конфлікт.

Згідно з відео, яке оприлюднило Громадське ТБ Донбасу, спершу проросійськи налаштовані жителі звернулися до глави облуправління МВС В'ячеслава Аброськіна з питанням, чому у місті заборонили масові мітинги, а потім на патріотів, які прийшли покласти квіти з прикріпленим до грудей символом - червоним маком.

Як повідомили в міськуправлінні МВС Маріуполя, правоохоронці приймають заяви, опитують очевидців, аналізують надані журналістами відеоматеріали інциденту під час заходу на площі Приморського району Маріуполя.

"Конфлікт виник нібито через те, що присутні мали при собі різну символіку Дня Перемоги. Також, нібито, від дій громадян постраждав неповнолітній", - зазначили в міліції. 

"Працює слідчо-оперативна група. Конфлікт вичерпано, всі його учасники встановлені і дають свідчення. Оскільки інформація суперечлива, ми не можемо відразу дати правову оцінку події", - зазначили в МВС.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування