Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мелітополі чоловік із "георгіївською стрічкою" побив волонтерку

Субота, 9 травня 2015, 21:34

Мелітопольську волонтерку Ольгу Сову, яка допомагає бійцям АТО, побив на вулиці невідомий чоловік у камуфляжній формі, прикрашеній "георгіївською стрічкою".

Як повідомляє Радіо Свобода, інцидент відбувся о шостій вечора.

Жінка госпіталізована до першої міської лікарні Мелітополя зі струсом мозку. Наразі за фактом побиття волонтерки міліцією складено протокол.

Місцеві волонтери вважають, що приводом для побиття жінки став червоний мак, що був закріплений на куртці Ольги Сови.

"Безлюдна вулиця. Йде на зустріч чоловік у камуфляжі, добре випивши. Йде, опустивши голову. Підіймає голову та бачить у неї прикріплений червоний мак. У нього як порив сказу. А у нього на грудях на камуфляж був нав’язаний великий "георгіївський бант", - розповіла телефоном мелітопольська волонтерка Юлія Полікарпова.

"І він починає на неї: "Зрадниця. Ти Батьківщину не любиш". Хапає її. Вона каже: "Ти що жінку будеш бити". Він схопив її за грудки. Вона спробувала вирватися. Підсічка чи щось таке – схопив за шию. Він її кинув, як дитину. Вона дуже сильно вдарилася головою об землю. Струс мозку. Ми зараз у лікарні", – додала вона.

Волонтери припускають, що чоловік, який вчинив правопорушення, був учасником акції до Дня перемоги, організованої у Мелітополі народним депутатом України Євгенієм Балицьким. У ній брала участь велика кількість людей з "георгіївськими стрічками".

У прес-службі головного управління МВС області інцидент не коментують, бо наразі ще не мають даних про нього.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування