Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опубліковані нові докази перебування ГРУшників РФ у Луганську

Четвер, 4 червня 2015, 16:56

Знайдені докази перебування в Луганській області військовослужбовців 22-ої бригади спецпризначення ГРУ Генштабу РФ, яка дислокується в Ростовській області.

Про це повідомляє InformNapalm за результатами проведеної Osint-розвідки.

 

У результаті вивчення профілів соцмереж військовослужбовців в/ч 11659 - 22-ої бригади спецпризначення були виявлені світлини, завантажені в травні 2015 року, зняті в Луганську в пізнаваних місцях на тлі місцевих визначних пам'яток: пам'ятника танка часів I світової війни "Марк-5", у парку "Дружби Народів" і в Зоопарку.

 
 
 

Усі ці світлини були розміщені на сторінці профілю соцмереж одного з військовослужбовців 22-ої бригади СпН, Іскандера Гаріпова, що перебуває в т.зв. "українському відрядженні".

У його профілі була розміщена світлина, зроблена в парку Луганська. На ній фігурують ще двоє військових, одягнених у форму, в одного з них шеврон "новоросії". Виявилося, що вони також є російськими військовослужбовцями-контрактниками з тієї ж 22-ої бригади спецпризначення.

Іскандер Гаріпов (https://vk.com/id206991272,в архіві: профіль – https://archive.is/9IRxr, фотоальбом https://archive.is/PrjZb ) На строковій службі перебував у Північному Флоті, близько 2 років служив в 346-й бригаді спецпризначення ГРУ (в/ч 31681, Кабардино-Балкарії, Прохладний): проходив парашутно-десантну підготовку г. Моздок Північна Осетія, спецпідготовку на базі Центру підготовки розвідувальних підрозділів на гірському полігоні "Дарьял" у Північній Осетії, спецкурс на базі 16-ої бригади спецназу (в/ч 54607, Тамбов).

З 2015 року Гаріпов уже фігурує в статусі військовослужбовця 22-ої бригади спецназу ГРУ, яка дислокується в Ростовській області, що підтверджує ряд фото доказів 2015 року, у тому числі світлина із шевроном 22-й Бр СпН (один з варіантів шеврона цієї бригади СпН), а так само світлини із чемпіонату Південного військового округу з лижного спорту.

 
 

Згідно з інформацією сайту МО РФ, у лютому 2015 року у Волгограді проводився чемпіонат ПСО з лижної гонки, серед учасників і переможців називаються команди 58-ої і 49-ої загальновійськової армії, 4-е Командування ВПС і ППО, а також з'єднання СпН із Ростова-на-Дону.

Другий російський військовий, відображений на світлині в Луганську, виявився спецназівцем з 22-ої бригади Олександром Рязанцевим (https://vk.com/id23415785,в архіві: профіль, фотоальбом.

 
 

Після аналізу його профілю, можна припустити, що він закінчив сержантські курси при рязанському училищі Повітряно-десантних військ, служив в 346-й бригаді СпН – проходження спецпідготовки у вищезгаданих Центрах спецпідготовки "Дарьял" і гірничо-альпіністської підготовки на базі Центру гірської підготовки "Терцкол" у Кабардино-Балкарии, участь у лижному чемпіонаті ЮВО в лютому 2015 року.

Третій спецназівець, Микола Сварожич, що фігурує на фото з Луганська, за твердженням видання, також належить до 22-й бригаді СпН. (https://vk.com/idswarog.в архіві: профіль – https://archive.is/aZiK3, фотоальбом https://archive.is/lpURZ).

 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування