Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії за день розбилися два бомбардувальники

Четвер, 4 червня 2015, 18:04

У Росії в четвер сталися аварії за участю двох бомбардувальників – МіГ-29 і новітнього Су-34.

Спочатку близько 14:00 під час польоту в Астраханській області через технічну проблему розбився МіГ-29, повідомляє ТАСС. Обидва пілоти встигли катапультуватися, при приземленні вони отримали травми, один з них – вкрай серйозні. На даний момент пілоти знайдені і доставлені в лікарню.

"За попередньою інформацією, причиною аварії Міг-29 стала відмова техніки", – сказав співрозмовник агентства в прес-службі Міноборони Росії.

"Рішенням головнокомандувача Військово-повітряними силами на період проведення розслідування аварії польоти літаків МіГ-29 припинені", – додав представник відомства.

Крім того, під час посадки на аеродром у Воронезькій області новітній фронтовий бомбардувальник Су-34 через відмову гальмівного парашута викотився за межі смуги, перекинувся і зазнав значних пошкоджень без подальшого загоряння. Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на джерело в силових структурах.

"Попередньо, пошкодження серйозні, без загоряння. Літак виконував випробувальний політ", – сказав співрозмовник агентства.

За попередніми даними, ніхто не постраждав, руйнувань на землі немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування