ІС: До Донецька перекинуто роту бойовиків і танки, під Тельманове – "кадирівців"

П'ятниця, 5 червня 2015, 10:50

В останню добу найактивніший рух транспорту бойовиків фіксувався за "північним" маршрутом, повідомляє Дмитро Тимчук із "Інформаційного спротиву".

"Також через Красний Луч і Бахмутську трасу триває перекидання убік Алчевська, Перевальска й далі до Стаханова, Брянки, Донецького й Жолобка предметів постачання, боєприпасів і палива. Основна артерія через Краснодон - Луганськ використовується однаково активно в обох напрямках", - пише він.

"У свою чергу, перевезення "південним маршрутом" ( головним чином в інтересах "ДНР"), через Амвросіївку на Старобешеве, Шахтарськ і Харцизьк дозволяють бойовикам фактично забезпечувати всі сектори зони окупації – від Горлівки до Тельманового", - додає Тимчук.

Група ІС зафіксувала переміщення бойової техніки й підрозділів:

- Від Докучаєвська в район н.п. Донецьк перекинуто мотострілкову роту бойовиків (11 ББМ – 5 –БМП-2, 4 –БТР-80 і 2 МТ-ЛБ), за підтримки 2 танків Т-64БВ і 3-х вантажівок із ЗУ-23-2.

- Південніше Тельманового на 3-х вантажівках, 1-му автобусі, 3-х БМП-2, у супроводі 3-х джипів, прибула група бойовиків загальною чисельністю близько 100 осіб. Частина групи – "кадирівці". Усі бойовики чудово озброєні й оснащені.

- На марші між Пантелеймонівкою та Єнакієвим зафіксовано 6-гарматна самохідна артилерійська 122-мм батарея (САУ 2С1 "Гвоздика") бойовиків.

- Через Кіровськ на Фрунзе з боку Стаханова проїхало 3 одиниці РСЗО БМ-21 "Град". Ще 4 РСЗО зафіксовано між Степовим і Слов’яносербськом – на марші на південь (від "фронту").

- У Донецьку (у Петровському й Кіровськом районах міста) бойовики в екстреному порядку проводять перегрупування своїх сил - відзначається активне пересування бойової техніки й транспорту. На правий фланг за Петровським мостом відведено бронегрупу – 16 танків, до 10 од. ББМ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News