Бойовики знову обстрілюють Мар'їнку

Понеділок, 8 червня 2015, 11:27

Бойовики знову атакують Мар'їнку, яка перебуває під Донецьком, але про масштабні бойові дії говорити не доводиться.

Так, депутат і  координатор батальйону "Київ-1" Євген Дейдей повідомив про  поновлення боїв.

"Бойовики знову атакують Мар'їнку. Працюють танки й міномети прямою наводкою. Триває близький бій", - повідомив він.

Боевики снова атакуют Марьинку. Работают танки и минометы по прямой наводке. Идет ближний бой. Выстоим! Обязаны выстоять!!!Слава Украине!

Posted by Евгений Дейдей on 8 червня 2015 р.

Як уточнив "Українській правді" прес-офіцер Спільного центру Координації й контролю над режимом припинення вогню Руслан Семенюк, у районі Мар'їнки незаконні збройні формування почали обстріли з 6 години ранку.

"Стріляють із 6 години ранку. У районі 10:30 вони почали обстрілювати 120 мм мінами.  Масштабного наступу й масштабних бойових дій на даний момент ми не фіксуємо", - сказав Семенюк.

 

Як відомо, у  ніч із 2 на 3 червня бойовики почали наступ на Мар'їнку. Це відбулося після того, як у вівторок російська сторона фактично зірвала перемовини в Мінську - представник РФ Азамат Кульмухаметов просто залишив переговори.

Після масованого наступу бойовиків у складі понад 1000 людей, 10 танків і "Гвоздик", українська сторона была вимушщена застосувати проти бойовиків артилерію. Україна повідомила про такий крок своїм партнерам.

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський з посиланням на контррозвідку СБУ повідомив, що втрати спецназу ГРУ Генштабу ВР Російської Федерації, залучених до цієї операції, склали не менше 4 "двухсотих".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування