Відсторонена суддя Царевич знову взялася до роботи – адвокат

Четвер, 2 липня 2015, 19:54

Суддя Оксана Царевич, котру відсторонили від роботи за переслідування учасників автопробігу до Межигіря, знову взялася вершити правосуддя.

Про це повідомляє телеканал "24" із посиланням на Романа Маселка - адвоката потерпілих від переслідувань за автопробіг до Межигір'я.

"Я сьогодні перевіряв: пані Царевич  одночасно разом із нами розглядає кримінальні справи у суді Печерському. Вона вже повернулася до розгляду своїх справ і функціонує як повноцінний суддя", - зазначив захисник.

Як відомо, 4 березня Верховна Рада абсолютною більшістю голосів зняла суддівський імунітет із Сергія Вовка, Оксани Царевич, Віктора Кицюка.

Суддям Царевич та Кицюку зокрема закидають завідомо неправосудні рішення проти учасників Автомайдану.

Царевич і Кицюк були слідчими суддями у справі про вбивство Євгена Щербаня, в якому звинувачували Тимошенко. Також Царевич разом із Сергієм Вовком та Ганною Медушевською входили до колегії суддів у першій справі Юрія Луценка.

11 березня Вінницький міський суд обрав запобіжним заходом для судді Печерського райсуду Києва Оксани Царевич особисті зобов'язання строком на 2 місяці з необхідністю носити електронний браслет.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування