"Укрзалізниця" отримала нового керівника

Середа, 8 липня 2015, 09:36

Мінінфраструктури призначило виконувачем обов'язків генерального директора Держадміністрації залізничного транспорту України "Укрзалізниця" Олександра Завгороднього замість Максима Бланка.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, представляючи колективу "Укрзалізниці" нового керівника, повідомляє прес-служба міністерства.

"Для того, щоб поліпшити технічний стан підприємства, вчора я підписав два накази: Олександра Завгороднього призначено головою комісії з реорганізації "Укрзалізниці", а також виконувачем обов'язків голови підприємства", - сказавши Пивоварський.

Олександр Завгородній. Фото з www.zoda.gov.ua

Водночас, Бланк залишається працювати у залізничній держкомпанії на посаді першого заступника гендиректора підприємства.

Одним із ключових завдань, що стоять перед новим керівником "Укрзалізниці", за словами міністра, є консолідація прибутку на підприємстві, а також поліпшення технічного стану залізничного транспорту.

Тільки що представив колективу Укрзалізниці нового в.о.гендиректора. Для кожного етапу реформи потрібен свій лідер. Пере...

Posted by Andrei Pivovarsky on Tuesday, July 7, 2015

Як відомо, Завгородній працює в галузі залізничного транспорту більше 20 років. За цей час пройшов шлях від старшого електромеханіка до головного інженера і першого заступника начальника Придніпровської залізниці, і врешті, заступника генерального директора Укрзалізниці.

Останні 2,5 роки працював начальником Управління Укртрансінспекції у Запорізькій області, де зосередив свою діяльність на розробці та впровадженні загальнодержавних програм із підвищення безпеки на наземному транспорті. За рік роботи вивів підрозділ з 16 на 6 місце серед 25 інспекцій по Україні.

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування