Голову адміністрації Коктебелю знайшли повішеним

П'ятниця, 7 серпня 2015, 14:55

Голову селищної адміністрації Коктебелю Ростислава Сторожика вранці 7 серпня знайдено повішеним.

Цю інформацію РИА Новости (Крым) підтвердили у прес-службі Слідчого комітету РФ по "Республіці Крим".

"За фактом події проводяться слідчі дії", - сказали у прес-службі СК.

Раніше ресурсу окупаційних влади "Крыминформ" джерело з оточення мера повідомило, що Сторожика знайшли повішеним і що його смерть може бути пов'язана з криміналом.

"Ми думаємо, що його все-таки повісили, бо він учора ввечері ще вів активну діяльність, ходив із начальником поліції і явно не збирався вішатися. Я думаю, це не просте самогубство, там буде кримінальна справа", - сказав співрозмовник видання.

За даними іншого джерела "Кримінфому", близького до правоохоронних органів, Сторожик проживав в одному з котеджів пансіонату "Примор'я". Його знайшла у ванній кімнаті дружина, орієнтовно о 10:00-10:20.

Дружина витяглася чоловіка з петлі, коли він був іще живий, але врятувати життя Сторожику не вдалося – "швидка", приїхавши, лише констатувала смерть.

На думку джерела, йдеться щонайменше про доведення до самогубства.

Сторожик був призначений на посаду голови Коктебельської селищної адміністрації розпорядженням адміністрації Феодосії від 28 квітня 2015 року.

Ростислав Сторожик народився в 1974 році. Трудовий стаж понад 11 років, працював директором Київського департаменту товариства з обмеженою відповідальністю "УТН-Схід", заступником генерального директора, начальником контрольно-ревізійного відділу ТОВ "Веста Сервіс", головним технологом КРП "Феодосійське підприємство з забезпечення нафтопродуктами", начальником ТОВ "Восток".

Нафтоперевалку, на якій працював Сторожик, до анексії Криму контролював Сергій Курченко, вона була замішана в контрабанді.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News