МВС затримало 35 учасників пікету біля Фіскальної служби

Понеділок, 28 вересня 2015, 17:24

Слідчий відділ Шевченківського райуправління проводить досудове розслідування за фактом хуліганських дій під час проведення акції біля Державної фіскальної служби.

Про це у понеділок інформує прес-центр столичної міліції.

У МВС кажуть, що учасники заходу використовували піротехнічні засоби.

Працівники райуправління міліції отримали ухвалу суду на проведення санкціонованого обшуку в будинку одного з фігурантів кримінального провадження, розпочатого за статтею "хуліганство".

На Київщині, де мешкає організатор акції, працівники міліції вилучили військову амуніцію, зокрема камуфльовану форму, берці, розвантажувальні жилети, піротехнічну продукцію, у тому числі вибухові пакети, та гроші – 4 тисячі доларів США та 77 тисяч гривень.

Окрім того, затримали 35 осіб віком від 25-ти до 35-ти років. Серед них — чотири жінки. Усі — мешканці київського регіону, дехто проживав безпосередньо за місцем проведення слідчої дії.

На момент затримання частина громадян уже були переодягнені в камуфльований одяг.

Після проведення необхідних слідчих дій осіб доставлять до відділу міліції. Правоохоронці встановлять особу кожного та опитають із приводу подій біля ДФС, а відтак приймуть процесуальне рішення відносно затриманих, сказано в повідомленні.