Єханурова відправлять на мера Києва, Кернеса - на мера Харкова - джерело

Субота, 5 вересня 2015, 13:46

Ймовірною кандидатурою у мери Києва на майбутніх місцевих виборах від партії "Відродження" може стати екс-прем'єр-міністр, перший віце-прем'єр в уряді Віктора Ющенка  Юрій Ехануров .

Про це Українській правді повідомило поінформоване джерело у партії, яка 5 вересня проводить з'їзд.

За словами джерела, Єхануров може очолити список "Відродження" на місцевих виборах у Києві.

Як повідомляє кореспондент УП, Єхануров присутній на з'їзді.

Фото УП

Разом з тим у Харкові у мери від "Відродження" буде висунуто  Геннадія Кернеса.

"У нього там рейтинг 64%. Він нам забезпечить першість у обласній та міськраді", - зазначив співрозмовник УП.

Цю інформацію підтвердив очільник партії Віталій Хомутиннік. За його словами, кандидатом у мери Одеси на місцевих виборах будуть рекомендувати Світлану Фабрикант.

Говорячи про вибори  у Києві, Хомутиннік зазначив, що наразі "партія працює над створенням ячейки і "київську" команду презентують окремо найближчим часом".

Як відомо, раніше джерела "Української правди" у "Відродженні" повідомляли, що партію Хомутинніка на місцевих виборах має намір підтримати олігарх Ігор Коломойський.

Наразі під керівництвом Хомутинніка у Верховній Раді  діє депутатська група під назвою "Відродження", яка виникла на базі розформованої  групи "Економічний розвиток". До групи  увійшли 22 нардепи, співголовами групи "Відродження" обрано Віталія Хомутинніка, Віктора Бондар та Валерія Писаренка.

Експерти руху "ЧЕСНО" зазначали, що партія "Відродження", з якою тепер пов’язують свою діяльність члени новоствореної групи - партія, яку очолює екс-представник "Економічного розвитку" Віктор Остапчук, її  створили в 2004 році і очолював партю тоді міністр транспорту Георгій Кірпа", - зазначали експерти.

Хомутиннік, як і Остапчук, зарахований до депутатів, які голосували за диктаторські закони 16 січня. Вони також є фігурантами антикорупційних розслідувань.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування