Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін вирішив раптово перевірити боєготовність Центрального округу

Понеділок, 7 вересня 2015, 10:52

Президент РФ Володимир Путін в рамках раптової перевірки перевів у повну бойову готовність Центральний військовий округ, повітряно-десантні війська та військово-транспортну авіацію.

Про це повідомив міністр оборони Росії Сергій Шойгу на нараді з керівним складом Міноборони РФ у Національному центрі управління оборони, передає УНІАН.

"Згідно з його розпорядженням війська округу, частина сил авіації інших військових округів, повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації з 9:30 за московським часом перебувають в бойовій готовності "повна", - сказав Шойгу.

За його словами, Путін поставив завдання провести раптову перевірку Центрального військового округу.

Шойгу заявив, що протягом першої доби необхідно перевірити тимчасові нормативи і здатність військ виконувати заходи встановленої ступені бойової готовності, а надалі вивести загальновійськові з'єднання та військові частини на полігони і в навчальні райони, де підготувати їх до виконання завдань.

"Ми повинні оцінити можливості повітряно-десантних військ по перекиданню їх на великі відстані і готовність до десантування на незнайомі полігони", - сказав Шойгу.

Перевірка триватиме з 7 по 12 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...