Директор одного з департаментів НБУ звільняється через "буксування реформи"

Середа, 9 вересня 2015, 17:33

Нацбанк покидає директор департаменту реєстраційних питань і ліцензування Леонід Антоненко через буксування реформи, за яку він відповідав.

Про це Антоненко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Завтра мій останній день роботи в Національному банку. Я йду, тому що реформа, за яку я відповідав на посту Директора департаменту реєстраційних питань і ліцензування, забуксувала і починає давати задній хід", - зазначив він.

За словами Антоненка, реформа не відбулась, набирають обертів сили реакції.

"Ми підготували для правління Концепцію реформування інституту реєстрації, обговоривши її з усіма зацікавленими департаментами Нацбанку, банками, представниками Міжнародного валютного фонду", - сказав Антоненко.

"Якби ці пропозиції були своєчасно прийняті, Національний банк сьогодні мав би в своєму розпорядженні інструменти для управління кризою. Але замість того щоб поспішити виправити помилку, Національний банк здійснює одну за одною нові і нові помилки", - продовжив він.

Завтра мой последний день работы в Национальном банке. Я ухожу, потому что реформа, за которую я отвечал на посту Директ...

Posted by Leonid Antonenko on Tuesday, September 8, 2015

Разом з Антоненком йде керівник Управління реєстрації та ліцензування банків Олександр Бевз.

Антоненко зазначив, що НБУ незабаром передасть функцію реєстрації кредитів від нерезидентів в безпосереднє підпорядкування Департаменту реєстраційних питань.

"Новий керівник буде похований під рутиною десятків тисяч реєстраційних дій, за кожне з яких він буде нести особисту відповідальність. Це ідеальний спосіб відвернути зусилля від важливіших завдань, поховати реформи в рутині", - написав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування