В ГПУ заявили, що Корбан - "у безпечному місці"

Субота, 31 жовтня 2015, 17:18

Затриманий 31 жовтня кандидат у мери Києва, лідер партії "Укроп" Геннадій Корбан  перебуває "у безпечному місці".

Про це на брифінгу ввечері 31 жовтня заявив помічник Генпрокурора Владислав Куценко.

"Лунають звинувачення, нібито Корбана викрадено, питання про місце його перебування. Офіційно повідомляю: Корбан - у безпечному місці, він у нас, у правоохоронців. Перебуває у якості затриманого. Буде вирішуватися питання про міру запобіжного заходу для нього. Поки тривають слідчі дії, назвати місце фактичного його перебування ми не можемо", - наголосив Куценко. 

Також він  заявив, що ГПУ отримує інформацію про можливі провокації та спроби перешкодити слідчим діям, - "проводити певні несанкціоновані мітинги, протести, щоб не дозволити слідчим провести необхідні слідчі дії".  Зокрема, через це також в ГПУ не розголошують місцеперебування Корбана. 

Далі буде...

Як відомо, кандидат в мери Дніпропетровська Борис Філатов заявив, що кандидат у мери Києва, член партії "Укроп" і найближчий соратник олігарха Ігоря Коломойського Геннадій Корбан затриманий СБУ.

"У членів партії масові обшуки. По офісам, партнерам. Корбана затримало СБУ і відвезли в невідомому напрямку", - повідомив Філатов.

У ГПУ заявили, що 31 жовтня проводять спільну з СБУширокомасштабну спецоперацію із затримання членів організованого злочинного угрупування. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування