Жителі Красногорівки повертаються в свої будинки

Середа, 7 жовтня 2015, 04:03

Користуючись затишшям, що встановилося на лінії розмежування сторін на Донбасі, жителі міста Красногорівка разом зі своїми дітьми повертаються додому.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Донецькій області.

Як повідомляють в обласному міліцейському главку, в даний час в місті працюють лише дві школи з п'яти, тому виникає питання швидкої реконструкції і відкриття навчальних закладів, які були істотно пошкоджені в ході обстрілів терористів.

"Міліціонери не залишаються осторонь від цих проблем і надають будь-яку допомогу.

Налагоджено співпрацю зі школами. У навчальних закладах чергують співробітники кримінальної міліції, до шкіл наближено маршрути патрулювання. Міліціонери вчать дітей правилам безпеки та організовують цікаві заходи, щоб уберегти їх життя і здоров'я і допомогти адаптуватися після страшних обстрілів бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як зазначили в прес-службі, у містах Мар'їнка та Красногорівка відбулися робочі наради, в яких взяли участь представники ГУ МВС області, керівництва місцевої міліції, а також органів місцевого самоврядування та батальйону "Київ-1".

"На нарадах обговорювалися питання взаємодії міліції та органів місцевого самоврядування для якнайшвидшого відновлення нормального життя прифронтових міст, які значно постраждали від терористичної агресії. Головне завдання - допомогти людям підготуватися до зими і захистити від протиправних посягань під час нелегкого процесу відновлення", - підкреслили в прес -службі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування