Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-керівник митниці Лікарчук оскаржив своє звільнення

Середа, 7 жовтня 2015, 10:39

Колишній заступник голови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук оскаржив своє звільнення в суді.

Про це він написав у середу на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, позов був поданий у вівторок до Окружного адмінсуду Києва до Кабміну та Фіскальної службі.

Крім відновлення на посаді він також зажадав стягнути свою середню зарплату за час вимушеного прогулу на користь благодійної організації.

Лікарчук також вимагає залучити до процесу прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, міністра фінансів (якій підпорядковується ДФС) Наталію Яресько та главу ДФС Романа Насірова.

Вчера подал в Окружной административный суд города Киева иск к Кабинету Министров и Государственной фискальной службе о ...

Posted by Kostiantyn Likarchuk on Tuesday, October 6, 2015

"Тепер в юридичній площині розберемося, що ж сталося на початку вересня в ДФС. Я переконаний, що моє звільнення незаконне і після аналізу всіх обставин справи, суд ухвалить справедливе рішення", – додав він.

Як відомо, Кабмін звільнив Лікарчука 7 вересня. Цьому передували гучні взаємні звинувачення між ним і Насіровим, які продовжилися і після звільнення.

За словами самого Лікарчука, його звільнили за розкриття корупційних схем у Фіскальній службі, за словами Насірова – за некомпетентність.

У вівторок також стало відомо, що свою відставку оскаржив і колишній глава Державіаслужби Денис Антонюк, який був звільнений після звинувачень у корупції з боку одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування