Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сватовому відновили подачу води і світла - ДержНС

Субота, 31 жовтня 2015, 23:36

У місті Сватове Луганської області повністю відновлено електро- та водопостачання.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру ДержНС.

"Станом на 19:00 у м. Сватове на 100% відновлено електропостачання та водопостачання. Тривають роботи з відновлення газопостачання (відновлено газопостачання до 90%), - зазначено у повідомленні.

Також зазначено, що з початку виконання робіт, оперативним штабом отримано 185 заявок від місцево населення по виявленню вибухонебезпечних предметів з яких виконано 127, у тому числі в приватних домогосподарствах доступ до яких піротехніків при обстеженні секторів був обмежений у зв'язку з відсутністю господарів.

Як відомо, раніше глава Луганської ОВЦА Георгій Тука підписав розпорядження про виділення 10 млн грн для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Сватове. При цьому на своїй сторінці в соцмережі він написав, що районний бюждет не може їх швидко і ефективно використовувати через бюрократичні перепони.

За уточненими даними, внаслідок пожежі загинув 1 військовий, який безпосередньо охороняв об'єкт, і 1 цивільний, 4 військових отримали травми.

Міністр оборони Степан Полторак вважає диверсійні дії противника причиною пожежі на військовому складі в Сватовому Луганської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування