Одеський суд відмовив Боровику у перерахунку результатів виборів

Неділя, 1 листопада 2015, 13:19

Одеський окружний адміністративний суд відмовив кандидату в мери Одеси Саші  Боровику у задоволені чергового позову про перерахунок результатів виборів  у Малиновському районі Одеси.

Як повідомили у прес-службі суду, позивач вимагав визнати дії та бездіяльність Малиновської виборчої комісії незаконними, її рішень про прийом документів з дільниць - що порушують процедуру прийому та розгляду виборчих документів і скасувати ці рішення у відповідній частині.

Також Боровик наполягав на скасуванні протоколу комісії про встановлення підсумків голосування та повторного перерахунку голосів.

У повідомленні суду зазначено, що Боровик надав копії протоколів виборчої комісії про підрахунок голосів, на деяких з яких відсутні дані про номер примірника, часу складання, є зайві позначки, виправлення.

"Дослідивши їх, суд дійшов висновку, що вони не є належним доказом порушень. Також позивач не довів необхідність провести повторний перерахунок голосів. Так, жодного акту, який би дозволив територіальній виборчій комісії поставити під сумнів результати підрахунку голосів, Боровик не надав", - йдеться в повідомленні суду.

Як відомо, раніше суд відмовив Боровику у задоволенні позовів про перерахунок результатів виборів у Суворівському та Київському районах Одеси.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування