Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбана кудись вивезли з суду – його товариші намагалися зупинити авто

Вівторок, 3 листопада 2015, 08:18

У вівторок вранці лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана доставили з лікарні в Новозаводський суд Чернігова, але близько 8:45 ранку вивели його з будівлі суду.

Політика вивезли в мікроавтобусі в невідомому напрямку, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з онлайн-трансляцією, Корбана доправили на засідання суду з обранню йому запобіжного заходу близько 8:35. За деякий час у супроводі правоохоронців його вивели з залу суду й оперативно перемістили в мікроавтобус із тонованими вікнами, який виїхав у невідомому напрямку.



Присутні на засіданні суду народні депутати й адвокати Корбана намагалися завадити виїзду колони автомобілів із території суду, однак безуспішно: використовуючи спецсигнали й поступове збільшення швидкості автомобілі змогли виїхати.

Частина народних депутатів, журналістів і активістів, які прихильні до Корбана, на автомобілях пішли за колоною автомобілів правоохоронців.

Разом із тим, адвокати й народні депутати, які залишилися в суді, заявили про "викрадення" Корбана правоохоронцями, оскільки о 8:20 вівторка сплив 72-годинний термін затримання політика, а суд до того часу не обрав йому запобіжний захід.

"Зараз ми складемо заяву про кримінальне правопорушення й найголовніше, нам зараз потрібно знайти клієнта. Ми зараз ідемо шукати, куди вивезли Геннадія Корбана", - заявив адвокат в ефірі телеканалу "112 Україна".

Згодом СБУ повідомила, що слідчий Генпрокуратури доручив СБУ доставити Корбана на слідчі дії. В "УКРОПі" припускають, що його везуть до Києва.

Як відомо, уночі в ході засідання суду в Корбана піднявся тиск, його госпіталізували, а засідання відклали до ранку.

Cоратника олігарха Ігоря Коломойського і кандидата у мери Києва Геннадія Корбана затримали під час спецоперації 31 жовтня, правоохоронці підозрюють його в причетності до керівництва організованою злочинною організацією

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування