Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль попросився у відставку через конфлікт – джерело

Середа, 4 листопада 2015, 22:24

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль подав заяву про відставку з посади.

Про це "Українській правді" повідомило джерело в Адміністрації президента.

Згідно з інформацією, однією з причин відставки може бути конфлікт Москаля із лідером обласної організації БПП та керівником обласного виборчого штабу Валерієм Пацканом.

Як розповіли "Українській правді" у приймальні Москаля, він був у відпустці, але перервав її цього тижня та поїхав у відрядження в Київ.

Ще один співрозмовник "Української правди" в АП зазначив, що Москаль ні з ким з працівників адміністрації цього тижня не спілкувався. Заступник голови АП Віталій Ковальчук, який відповідає за регіональну політику, з початку тижня перебуває на лікарняному.

Водночас співрозмовник зазначив, що кілька тижнів тому Москаль жалівся на те, що на Закарпатті почувається менш комфортно, ніж на Луганщині.

Інший співрозмовник "УП" в адміністрації президента підтвердив, що Москаль написав заяв, але нікому з керівництва АП свій вчинок не пояснив.

Жодний з телефонів Москаля, який є в розпорядженні "Української правди", не відповідає.

Як відомо, Москаль оприлюднив на своєму сайті заяву із вимогою відставки Пацкана.

До Закарпатської облради за результатами виборів проходять шість партій:  "Єдиний Центр" (19 мандатів), "Солідарність" (15 мандатів), "Відродження" (11 мандатів),  "Партія угорців України" (8 мандатів),  "Батьківщина" (7 мандатів), "Опозиційний блок" ( 4 мандати).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування