Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Близький до Коломойського Олійник пояснив, чому зник з України

П'ятниця, 6 листопада 2015, 10:12

Екс-застуник олігарха Ігоря Коломойського на посаді губернатора Дніпропетровської області та в.о. заступника діючого губернатора Дніпропетровщини Святослав Олійник підтвердив, що виїхав з України та пояснив, чому залишив країну напередодні затримання лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана.

Про це Олійник заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", підконтрольного Коломойському, пише УНІАН.

За його словами, він зустрічався з депутатами словацького парламенту, потім має намір зустрітися з депутатами з Чехії, щоб сформувати позицію щодо процесу над Геннадієм Корбаном.

Олійник заявив, що давав різні покази всім правоохоронним органам, коли це було потрібно "і зроблю це ще раз".

Він додав, що "уважно спостерігає за процесом над Корбаном".

"Слідчі органи йдуть по шляху практики, яка наближається до 1937 року", - заявив Олійник.

Також Олійник заявив, що його місцеперебування "є особистою конфіденційною інформацією і за її розголошення передбачена кримінальна відповідальність".

"Я вважаю, що пан Лещенко (який оприлюднив інформацію про те, що Олійник виїхав за кордон) має бути притягнутий до кримінальної відповідальності", - заявив при цьому Олійник. 

Як відомо, раніше у своєму блозі на "Українській правді" депутат від БПП Сергій Лещенко повідомив, що "по-справжньому близькі до Коломойського люди виїхали з України".

"Наприклад, колишній заступник губернатора Святослав Олійник отримав сигнал напередодні "!шухеру" (затримання Корбана) і перебрався до Словаччини", - зазначив Лещенко.

Він зазначив, що Олійник "зав'язаний особисто на Коломойського, був його адвокатом у справі щодо замаху на адвоката Карпенко, "вирішував питання" по безмежному закриття уголовкі в судах і організував прикриття для слідчого, підіграв олігархові".

"Тепер Олійник - поближче до Олександра Лазорко, колишнього керівника "Укртранснафти", який теж втік до Братислави", - додав Лещенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування