Аваков: Міліція - закрилася

Субота, 7 листопада 2015, 09:25

З 7 листопада закон про Нацполіцію набрав чинності. 

Про це на своїй сторінці у Facebook зазначив глава МВС Арсен Аваков. 

"Ще буде перехід. Ще буде кілька місяців кадрових змін і атестацій, ще буде кілька тижнів буде видно стару форму... Але все! Міліція (6 листопада) закрилася. З 8:00 (7 листопада) юридична особа "Національна поліція України" та Закон вступають у свої повноваження", - зазначив він.

Ну вот и все.. :) Еще будет переход. Еще будет несколько месяцев кадровых смен и аттестаций, еще будет мелькать нескол...

Posted by Arsen Avakov on 6 ноября 2015 г.

Як відомо, 2 липня цього року Верховна Рада ухвалила закон про створення Національної поліції. 4 серпня президент Петро Порошенко підписав його. З 7 листопада закон "Про міліцію" визнаний як такий, що втратив силу.

4 листопада стало відомо, що Національну поліцію України очолила Хатія Деканоїдзе.

Основні завдання Нацполіціі - реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку; внесення на розгляд міністра внутрішніх справ пропозицій щодо забезпечення формування державної політики у зазначених сферах; надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

До 31 грудня 2016 року – до створення, укомплектування спеціально підготовленими поліцейськими та забезпечення функціонування на всій території України патрульної поліції – дозволяється функціонування у складі Національної поліції Державтомоінспекції та підрозділів громадської безпеки там, де ще не функціонує патрульна поліція.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...