У зоні АТО загиблих від бойових дій немає, 4 бійці "підірвалися"

Субота, 7 листопада 2015, 12:21

У зоні АТО за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих та поранених серед українських військовослужбовців немає, 4 військових  постраждали через спрацювання вибухового пристрою.

Про це на брифінгу  7 листопада заявив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. 

За його словами, бійці отримали поранення в районі Мар’їнки під час огляду території. 

За минулу добу бойовики тричі обстріляли позиції сил АТО зі стрілецької зброї неподалік від Широкиного на Маріупольскому напрямку.

"Неспокійно було й на західних околицях Донецька, насамперед біля Мар’їнки, де у ніч на 6 листопада та ввечері 6 листопада вони застосували стрілецьку зброю та гранатомети, провокуючи сили АТО", - заявив Лисенко. 

Поодинокі провокації були зафіксовані біля позицій сил АТО неподалік Донецького аеропорту, зокрема у Пісках, Авдіївці та Опитному. Також поблизу Красногорівки бойовики застосували 82-мм міномет, а біля Троїцького – зенітну установку.

За даними Держприкордонслужби, одна збройна провокація зафікссована з боку бойовиків на пункті пропуску "Золоте" в Луганській області.

"Українські військовослужбовці не піддаються на провокації бандформувань, що мають за мету зірвати перемир’я, і суворо дотримуються мирних угод", - підкреслив Лисенко. 

Крім того, за минулу добу прикордонники зафіксували 3 ворожих безпілотників.

 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News