Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Реєстратор А321 не зафіксував даних про відмову систем і агрегатів літака - МАК

Неділя, 8 листопада 2015, 00:14

Комісією з розслідування катастрофи літака А321 в Єгипті проведено попередній аналіз скопійованої і розшифрованої інформації бортових параметричного (FDR) і звукового (CVR) реєстраторів повітряного судна.

Про це повідомляє Міжнародний авіаційний комітет (МАК).

"Бортовий параметричний реєстратор припинив запис в польоті у процесі набору висоти на ешелоні 308 (9400 м). До цього моменту політ проходив в штатному режимі, інформації про відмови систем і агрегатів літака зареєстровано не було. Проведено попереднє прослуховування інформації звукового реєстратора", - йдеться в повідомленні.

Фахівці МАК продовжують роботу на місці катастрофи А321 EI-ETJ спільно з комісією з розслідування Єгипту та представниками Франції, Німеччини, Ірландії.

"На місці авіаційної події триває збір та огляд фрагментів конструкції повітряного судна. Фрагменти літака виявлені на ділянці місцевості довжиною більше 13 кілометрів. Комісія з розслідування продовжує роботу у відповідності зі стандартами і рекомендованою практикою ІКАО", - інформує МАК.

Літак А-321 авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербург, розбився вранці 31 жовтня на півночі Синайського півострова поблизу міста Ель-Аріш. Всі 224 людей, що знаходилися на борту, загинули.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування