Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти одного з керівників "Борисполя" відкрили справу за знижки

Вівторок, 1 грудня 2015, 08:39

СБУ виявила корупційні дії одного з керівників аеропорту "Бориспіль", який надавав безпідставні знижки на обслуговування пасажирів у VIP-залі терміналу "D".

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Слідчі стверджують, що через такі дії бюджет недоотримав понад 2 мільйони гривень.

"Правоохоронці виявили зловживання при наданні послуг з обслуговування відвідувачів аеропорту у Прем’єр VIP-залі терміналу "D". За даними слідства, посадовець безпідставно надавав суттєві знижки певним категоріям громадян, на яких не розповсюджуються спеціальні тарифи при користуванні VIP-залою", - йдеться у повідомленні.

Справу відкрили за ч. 2 статті 191 ККУ (привласнення чи розтрата майна через зловживання службовим становищем – до 5 років позбавлення волі).

Як відомо, раніше повідомлялось, що один із заступників київської обласної прокуратури попався на отриманні незаконних знижок на користування VIP-залою "Борисполя".

Ім’я підозрюваного тоді не називалось, але було відомо, що дата його призначення - 30 жовтня 2014 року.

Сайт ГПУ повідомляє, що цього дня заступником прокурора Київщини призначили Ярослава Бендика, а першим заступником – Ігоря Грабця.

ДП "Зал офіційних делегацій", який давав знижки прокурору і його сім'ї, у 2014 році очолив колишній голова "Украероруху" Кирило Поліщук.

ДП підпорядковується Держуправлінню справами.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування