Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цукерберг пообіцяв пожертвувати на благодійність 99% акцій Facebook

Середа, 2 грудня 2015, 09:40

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг і його дружина пообіцяли віддати 99% акцій своєї компанії на благодійність в честь народження дочки Макс.

Про це Цукерберг написав у facebook.

"Протягом наших життів ми віддамо 99% наших акцій Facebook (на даний момент - близько $45 млрд), щоб приєднатися до багатьох інших у поліпшенні цього світу для наступного покоління", - написав Цукерберг в посланні до своєї новонародженої дочки.

Цукурберг з дружиною Прісциллою Чан створили нову організацію для управління своїми активами. Подружжя пообіцяло сфокусуватися на персоналізованому навчанні для дітей, медицині та налагодженні діалогу в суспільстві.

Про те, чому він так вчиняє, Цукерберг докладно розписав у листі, адресованому доньці.

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about...

Posted by Mark Zuckerberg on 1 грудня 2015 р.

"Люба Макс, у твоєї мами і в мене поки немає слів, щоби описати ту надію на майбутнє, яку ти нам даєш…", - почав послання Марк.

"Хоча заголовки часто фокусуються на поганому,  багато в чому світ стає кращим. Здоров'я покращується. Бідності стає менше. Знання збільшуються. Люди встановлюють зв'язок між собою. Технологічний прогрес в усіх галузях означає, що твоє життя має стати значно кращим, ніж наше сьогодні", - написав Цукерберг.

Засновник Facebook запевнив, що вони з дружиною зроблять усе від них залежне, щоби це здійснилося, і не лише з любові до своєї дитини, а й через моральну відповідальність за всіх дітей майбутнього покоління, яку вони відчувають.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування