Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін обіцяє покарати Туреччину "не лише помідорами"

Четвер, 3 грудня 2015, 10:19
Путін обіцяє покарати Туреччину не лише помідорами

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія ще не раз "нагадає" Туреччині про збитий бомбардувальник і знає, як це зробити.

Про це він заявив в ході свого послання Федеральним зборам РФ.

Путін в черговий раз заявив, що влада Туреччини стали "поплічниками терористів" ІДІЛ.

"Ми знаємо, наприклад, хто в Туреччині набиває свою кишеню і дає заробити терористам на продажі награбованої в Сирії нафти. Саме на ці гроші бандити вербують найманців, закуповують зброю, організовують теракти", - заявив Путін.

"Ми пам'ятаємо про те, що саме в Туреччині ховалися і отримували моральну і матеріальну підтримку бойовики, які орудували на Північному Кавказі в 90-х і 2000-х роках", - додав він.

При цьому Путін заявив, що Росія поважає турецький народ.

"Ми не ставимо знак рівності між ними та частиною сьогоднішньої правлячої верхівки, яка несе пряму відповідальність за загибель наших військовослужбовців у Сирії. Ми не забудемо цього пособництва терористам", - заявив Путін.

"Я взагалі не розумію навіщо вони це зробили (збили літак – ред.)... Тільки, мабуть, Аллах знає, навіщо вони це зробили. І, мабуть, Аллах вирішив покарати правлячу кліку в Туреччині, позбавивши її розуму і глузду", - додав він.

Путін пообіцяв, що продуктовими та іншими обмеженнями проти Туреччини Росія не обмежиться.

"Ми не збираємося і не будемо брязкати зброєю. Але якщо хтось думає, що зробивши підлий військовий злочин, вони відбудуться помідорами чи якимись обмеженнями у будівельній та інших галузях, то вони глибоко помиляються", - заявив президент РФ.

"Ми ще не раз нагадаємо про те, що вони зробили. І вони ще не раз пошкодує про скоєне. Ми знаємо при цьому, що треба робити", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: