Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кононенко розповів, чим загрожує розвал коаліції

Субота, 5 грудня 2015, 22:11
Кононенко розповів, чим загрожує розвал коаліції

Розвал коаліції передбачає проведення дострокових парламентських виборів, у цьому випадку жодні реформи проводитися не будуть. 

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив нардеп, перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, повідомляє прес-служба партії.

Коментуючи питання відставки Арсенія Яценюка, Кононенко зазначив, що для БПП передусім "важлива стабільність в країні, а не зміна прем’єр-міністра".

"Чи залишиться Яценюк (після 12 грудня) на посаді прем’єр-міністра, чи не залишиться, про це чітко заявила фракція "Народного фронту" – іншого прем'єр-міністра вони не бачать. Сам Арсеній Петрович заявив, якщо у випадку, коли буде не він, а інший прем'єр, напевно буде інший формат коаліції", – зазначив Кононенко. 

При цьому, на його переконання – це чітка і достатньо жорстка позиція "Народного фронту". 

"Ми прекрасно розуміємо, що розвал цієї коаліції має на увазі дострокові парламентські вибори", - додав він.

Кононенко підкреслив, що у разі, якщо "ті популістські політичні сили, які розгойдують човен і все ж таки доб’ються, що весною, чи восени наступного року будуть вибори – це стане величезним мінусом для країни". 

"Щойно будуть оголошені вибори – все завмре. Жодні реформи проводитися не будуть. ... Країна в такий період точно вперед не рухається", - додав він.

Також Кононенко висловив сумніви, чи буде підтримувати перевибори в Україні світова спільнота.

"Міжнародна спільнота з цим також визначилась: у світі є певна втомленість від України, і всі розмови про чергові позачергові вибори, про які всі говорять достатньо давно – цю втомленість тільки підсилюють", – додав нардеп. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування