Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Біля Горлівки танки бойовиків, можливі провокації – штаб АТО

Неділя, 6 грудня 2015, 08:58
Біля Горлівки танки бойовиків, можливі провокації – штаб АТО

6 грудня в Озерянівці та Зайцевому неподалік від Горлівки на лінії розмежування сил на Донбасі виявлено танки бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Крім того, за його даними, бойовики продовжують активно зміцнювати фортифікаційні споруди та посилювати свої позиції.

"Сьогодні, в день святкування Збройних сил України, існує висока ймовірність обстрілів та інших провокацій загарбників щодо Збройних Сил України та мирних громадян", - зазначають у штабі АТО.

На східній околиці Озерянівки виявлено танк бойовиків: N48°16'29,33"E37°58'08,03"; Х=5349577, Y=7423561.

Сьогодні, 6 грудня, у населених пунктах Озерянівка та Зайцеве неподалік від Горлівки на лінії розмежування виявлено танк...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Saturday, December 5, 2015

У суботу ввечері штаб АТО з посиланням на патріотично налаштованих мешканців Горлівки повідомляв: "Наразі бойовики стягують в районі населених пунктів Озерянівка та Батмановка 82-мм міномети та бойові машини піхоти для обстрілу наших позицій в районі Майорська та Зайцевого. Терористами командує найманець на прізвисько "Длінний".

Також повідомлялося, що вранці 4 грудня до 100 бойовиків атакували позиції українських військових у районі Майорська – і сили АТО дали їм відсіч, а в районі Зайцевого бойовики, вели вогонь з-за будівлі школи та будинку мирних жителів – тому сили АТО не відповідали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування